Najnovšie recenzie zo sekcie Schodíky k bazénom
- komplikovana montaž
- Ziadne
- Jednotlive schodiky vôbec nedržia v zarážkach, keď sa postavíte na schodiky vyskočia zo zaražiek, ide o nebezpečny produkt. Najradšej by som ich vrátila, som maximálne nespokojná. Neodporúčam ich kúpu.
- sú pevné
- Schodíky sú pevnejšie a stabilnejšie ako tie, ktoré sme mali predtým.
- bezpečnosť, kvalita, cena,
všetko OK, slúžia dobre
Maximálne spokojná
Sme spokojny s produktom
- Stabilné
bez výhrad
- je možné prejsť do bazena
- Je to kvalitná konštrukcia
- chýba plošinka na státie/sedenie na vrchu,výrobok nezodpovedá obrázku
Podľa obrázkov na heureka.sk mal mať rebrík navrchu plošinku na státie/sedenie, v skutočnosti ju nemá. V podstate mi bol zaslaný iný výrobok, ako som si objednal. Následne po telefonáte s TVPRODUCTS.SK mi bolo oznámené,že obrázky na Heureka.sk nezodpovedajú skutočnému stavu.
Jilong JL29R144 Schůdky do bazénu 90 cm
Pridané: 15. júna 2020
(naposledy upravené 15. júna 2020)
Zakúpený v MASTERSPORT.sk
- Ľahké a spoľahlivé do bazenu
- Nie je ziadna
Keďže výška bazéna je cca 1 m bez schodíkov by sme do neho asi ťažko dostali. Určite potrebné príslušenstvo.
jednoduché zloženie, kvalitou primerané k cene
- Odporucam
rýchla a bezproblémová montáž, určite odporúčam
- k bazénu potrebné a praktické
Schodíky sme objednali k bazénu Azuro Vario, ktorý máme čiastočne zapustený do zeme. Pôvodne sme plánovali schodíky upraviť a na jednej strane spíliť na kratšiu dĺžku, ale nakoniec sa to zaobišlo bez pílenia! Zložili sme ich čiastočne podľa seba, vynechali pár trubiek a schodíky ideálne pasujú - na vonkajšej strane sú krátke, na vnútornej bazénovej strane sú dlhé. Stabilita nebola nijako ovplyvnená, všetko sme odskúšali a fungujú bez problémov :) Ušetrených minimálne 100€. Veľká spokojnosť.
Zobrazujem 81 - 100 zo 185 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...10 Ďalšie »